Zveme vás na husí hody 

7.-15. Listopadu 2019

Co by to byl podzim bez tradice? 

A proto i Vy přijďte ochutnat pečenou husičku s mladým Svatomartinským vínem ;-)

MENU 

Předkrm: 

 100g Nakládané husí jatýrka v sádle                                              79,-

Polévka: 

 0,25 l Kaldoun s tyrolskými knedlíčky                                            59,-

Hlavní chod:

1. ¼ Pečená husa                                                                            266,-

2. Trhané husí maso ( jablečné zelí, špecle)                                 299,-

3. ¼ Pečená husa ( bílé zelí, houskový knedlík )                           319,-

4. ¼ Pečená husa ( červené zelí, bramborový knedlík )               319,-

5. ¼ Pečená husa ( červené a bílé zelí, houskový a

    bramborový knedlík )                                                                339,-

6. ¼ Pečená husa ( červené a bílé zelí, houskový, 

     bramborový a karlovarský knedlík )                                       346,-

7. ¼ Pečená husa (červeném zelí, špecle)                                  309,-

Husy jsou připravovány v syrovém stavu o váze 3200 g.

Nepřehlédněte Naši nabídku rumů a vín.

Přeji příjemně strávený čas, Váš Pan domácí                         

Krásný den všem.
Je nám potěšení představit vám, naši novinku..
STAŘENÍ HOVĚZÍHO MASA SUCHÝM ZPŮSOBEM.
Maso si sami vybíráme, pečlivě opracováváme a každý den celý proces kontrolujeme.
Za 30 dní budeme podávat naše nejlepší steaky..😉
Přijďte se sami přesvědčit
a buďte součástí našich společných gastronomických zážitků.🙂😉



Řízkový festival

25. - 30. března

Přijďte ochutnat varianty řízečků, řízků a Mega řízků ;-)

Těšíme se na Vás

Zvěřinové hody

11. - 16. února 2019

I všední den může být nevšední a proto jsem si pro vás připravili zvěřinové speiality.

                                        Předkrm

Paštika s brusinkami, čerstvý chléb                                                   87,-

                                        Polévka

Zvěřinový krém s lesními houbami                                                    49,-

                                        Speciality

300g Zvěřinový špíz s vinnou redukcí a hranolky                           265,-

200g Jelení kýta na šípkové omáčce, tyrolský knedlík                   289,-

200g Dančí na smetaně, houskový a karlovarský knedlík              265,-

200g Kančí guláš, houskový knedlík                                                 179,-

400g Pečený kanec na červeném zelí se šípky, grilovaná

          zvěřinová klobáska, čerstvý chléb                                         268,-

180g Kančí ragú s kořenovou zeleninou a portským vínem,

          domácí bramborové noky                                                       266,-

180g Burger s jelením trhaným masem, vídeňskou cibulkou,

         rajčaty, česnekem, ledový salát, hranolky                               205,-

200g Srnčí kýta na hříbkové omáčce, hranolky                               286,-

                                        Dezert

Domácí jablečný štrůdl s lesním ovocem, šlehačkou a 1dcl vína      86,-


Milovníci masa POZOR! Na vědomost se dává, že od 23. do 28. dubna je U Pana domácího v Malenovicích FESTIVAL STEAKŮ. Mimo jiné pro vás máme naprostou pecku, dokonalou flákotu ze stařeného hovězího masa. Kdo dřív rezervuje, tomu dřív šmakuje!!!

Žůůůžo labůůůžo přátelé, od zítřka vás zveme na FESTIVAL STEAKŮ a SALÁTŮ. Pochutnají si u nás všichni milovníci pořádné flákoty i zdravého stravování. Ideální je za nás kombinace toho nejlepšího masíčka s trochou toho zeleného na talíři. Těšíme se na vás od zítra 17.5 až do soboty.20.5.2017. Komu už se sbíhají sliny?

Máme U Pana domácího jarní náladičku a tak pro vás na měsíc květen vyhlašujeme soutěž, chceme vás totiž obdarovat: Vyfoťte se u jídla u nás v restauraci, sdílejte fotku na naší stránce a ten z vás, kdo získá do 31.5.2017 do 20:00 nejvíce LAJKŮ vyhrává hostinu až pro 6 osob.

Hledáme tebe?

17.04.2017

Naši milí hosté, přátelé, momentálně hledáme šikovného, spolehlivého a samostatného kuchaře na druhou směnu. Měl by to být člověk, kterého tato práce baví a má snahu se stále zlepšovat a makat na sobě tak, jako my. Ideálně, ať se náš budoucí kolega a kamarád přijde ukázat přímo k nám, nebo ať zavolá :-)

Na Zelený čtvrtek točíme Velikonoční Krasličák a ke každému meníčku máte jedno malé zelené orosené ZDARMA!

Valentýn a Zabijačka - takový u nás bude měsíc únor! V první polovině měsíce pohostíme čtyřchodovým menu všechny zamilované a na konci února se pořádně "zprasíme"!

Neděle je den klidu a odpočinku, kdy by se celá rodina měla sejít u společného stolu v teple domova a strávit spolu nějaký čas.